— Blog personal —
 

Animals amb 3D

07.04.2020

Aquests dies, jo i la meva família, hem descobert una cosa molt interessant que ens proporciona el google: Podem veure animals en 3 dimensions a dins de casa.

A l'igual que la setmana passada, avui tornaré a analitzar el consum d'electricitat des del 30-3 fins el 3-4. Veurem el preu mitjà de cada dia amb una tarifa normal. També l'hora en que l'electricitat era més cara i més barata i la quantitat d'energia renovable i no renovable que s'ha produit dia a dia.

Ahir, a la tarda, vaig decidir que agafaria un imant i li donaria un aspecte més original. No és el primer cop que faig aquesta manualitat, i penso que el resultat queda bonic i curiós.

Aquest dies, jo i la meva germana hem estat llegint juntes un còmic que vam trobar a casa. És diu "13 Rue del Percebe" i agrupa totes les historietes que passen a aquest edifici.

Avui he analitzat el preu de l'energia elèctrica al llarg de la setmana. He buscat el preu mitjà de cada dia amb una tarifa normal. També l'hora en que l'electricitat era més cara i l'hora en que era més barata. Per últim m'he iniformat sobre la quantitat d'energia renovable i no renovable que s'ha produit aquell dia.

Ahir, els pares van proposar-nos a mi i a la meva germana de mirar una sèrie de quan ells eren joves. És diu Plats Bruts i la vam mirar a TV3 a la Carta. Va ser una estona agradable i m'ho vaig passar molt bé estant amb la família.

INS Manuel de Montsuar
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis!